Specialized STIX ▷ Elegant cykellyge til piger

I Cykelexperten.dk kan du i Girlscorner købe elegante cykler, cykeltøj og udstyr. Derfor kommer vores varmeste anbefaling af Specialized STIX cykellygter også til dig, som bare vil have det nemmeste, det mest elegante og se godt ud også med lys på.

Specialized’seneste lygteserie består af to forskellige sæt cykellygter, STIX Sport og STIX Elite – der samtidig har en hel masse til fælles.

Specialized STIX er en familie af lygter og beslag i helt unik kvalitet og design – samt pris! Stix Sport oplades med USB og monteres med gummibeslag. Det er små elegante lygter som oplades direkte i en USB port, og som har et super stærkt batteri. De ser super godt ud og monteres meget elegant på cyklen. De her cykellygter vil du gerne montere, for de skæmmer ikke din cykel!

Specialized Stix Sport Combo

Det smart med STIX serien er at de monteres super elegant med deres standard gummirem/beslag som følger med – og herud over kan du købe hele 8 forskellige beslag til lygterne så du kan montere dem på:

▷ Aero Sadelpind

▷ Ben og Arme

▷ Bagagebærer

▷ Frempind

▷ Hjelm

▷ Sadel

▷ Styr

▷ Bukser, tasker og tøj

STIX Sport Forlygten har op til 13 timers levetid og lyser op til 70 lumen og baglygten op til 23 timers levetid og lyser op til 18 lumens. Den lidt dyrere STIX Elite med 3 dioder og kraftigere lys har stærkere features men kan bruge alle de samme beslag.

Leder du efter cykellygter, så forhandles STIX cykellygten hos Cykelexperten.dk og her kan du desuden også tjekke hvornår du skal bruge cykellygter – på deres “Hvornår er det lygtetid” blog.