Kvindernes foretrukne valg af hverdags cykel

Når weekends træning på enten MTB eller Racercykel er slut og hverdagen melder sig – så skal hverdagscyklen ud af skuret igen! Hverdagscykler fra danske Kildemoes er kvindernes foretrukne valg af cykel i Danmark. Derfor kan du sikkert også nikke genkendende til at både mor, datter og mormor har trillet på en cykel fra Kildemoes.

Flere af damecyklerne fra Kildemoes er udviklet i samarbejde med ergoterapeuter. De ergoterapeutisk udviklede cykler har følgende features:

 Cyklernes stel er konstrueret på en sådan måde, at de på bedst mulig vis tager hensyn til ergonomien og derved skåner nakke, skuldre og ryg.

 Cyklernes greb (håndtag) giver en god understøttelse for hele hånden og en god position af hånd og håndled, så man undgår en stor og skæv belastning.

 Der er udvalgt bremsegreb, som har kortere rækkeafstand – tilpasset kvinders hænder.

 Drejeskift (gearskift) gør, at man bruger et større antal muskler i forbindelse med gearskiftet, og ikke blot belaster tommelfingeren.

 Den justerbare frempind giver mulighed for individuel ergonomisk indstilling af styret.

Kildemoes Urban Chic

Kildemoes Urban Chic er en blanding af en bycykel og den klassiske damecykel. En af cyklerne fra Kildemoes med designet specifikt til kvinder af ergoterapeuter. Hos Cykelexperten.dk fører vi er stort udvalg af Kildemoes Cykler og du kan ALTID finde Danmarks skarpeste og billigste modeller hos os. Vi har over 15 års erfaring med at sælge dette unikke danske mærke, som stadig ligger helt i front.

Grunden til du aldrig går på kompromis med en cykel fra Kildemoes er blandt andet at cyklerne er bygget til det danske varierende klima som vi har året rundt! Du får f.eks. på alle modeller.

▷ Aluminiumsstel
▷ Aluminiumsfælge
▷ Rustfrie eger
▷ Rustfrie møtrikker
▷ Antirustbehandlede kæder på de fleste modeller.

Og detter blot nogle af de fordele og detaljer, som du vil opleve med en cykel fra en af Danmarks bedst kendte brands.

Vi vil hos Cykelexperten.dk og Cykelexperten MEGASTORE i Vanløse altid kunne tilbyde og anbefale dig en Kildemoes cykel. Men i vores store 1500m2 store MEGASTORE finder du cykler fra ALLE de store brands. Vi har mere end 5000 cykler på eger lager – det kalder vi næsten en Danmark rekord!