Elcykel mountainbike til piger

Er du vild med naturen – det hårde og barske terræn? At køre mountainbike er hårdt, rigtig hårdt. Pulsen er høj, benene er ømme og den høje koncentration kræver meget energi.

Vil du nyde lidt mere af turen – opleve lidt mere kan en mountainbike på el være et alternativ til en almindelig mountainbike. Cykelexperten.dk fører et stort udvalg af Giant Liv elcykel mountainbikes.

Giant Liv har specielt udviklede Elcykler for “divaer”, der søger nye eventyr, der kan tage dem længere og hurtigere i deres forfølgelse af sjov og frihed. Her er Liv’s elektriske mountainbikes udstyret med en kraftig motor med naturlig support. Dette er dit adgangskort til længere ture, hurtigere stigninger og alt nyt terræn.

Uanset om du er på udkig efter at køre hurtigere, længere eller forbedre din form, Vall E+ tager tager ud over grænserne. RideControl ONE på styret giver dig mulighed for at justere de forskellige modes, og nøgleindikatorer – batteri- og supportniveau. Vall E+ giver dig nu muligheden for at vælge mellem 5 supportniveauer, så du kan kontrollere din fart, hvor hårdt du har lyst til at træde, batteriets levetid, samt et smart mode med automatisk power support. Ved at kombinere et smukt integreret batteri og motor med Liv’s 3F design filosofi som maksimerer styrken i kvinders underkrop og giver en afbalanceret, effektiv tur. En 120 mm forgaffen, bredere dæk og gearsystem giver dig mulighed for at komme hurtigere på sporet og bestige højere ruter, så du kan nyde udsigten og nedkørslen.